PJ Express

Voor wie is Pro Juventus Express?

PJ Express is bedoeld voor alle kinderen en hun ouders die wel deskundig advies willen maar geen behoefte heeft aan een officieel diagnose. Kinderen en hun ouders vragen bij PJ Express vaak advies wanneer er getwijfeld wordt over het beoordelen van het functioneren van het kind. Dat kan bij de overstap van basisschool naar middelbare school of wanneer ouders ongerust zijn over de (niet vlekkeloos) verlopen ontwikkeling van het kind.

Advies PJ Express kan aangevraagd worden zonder verwijzing van huisarts. Een adviesgesprek met een van onze professionals is laagdrempelig en volledig op maat. Uw vraag staat centraal, u bepaalt wat u (w kind) nodig heeft.

Pro Juventus Express

Pro Juventus Express zorgt ervoor dat uw kind nog zo spoedig mogelijk gezien kan worden. Voor PJ Express gelden geen wachtlijsten. PJ Express is bedoeld voor ouders en kinderen van 4 tot 18 jaar.

  • Wordt mijn kind op school overvraagd? Of is het niveau te makkelijk?
  • Ik wil graag een intelligentietest
  • Mijn kind zit niet lekker in haar vel, hoe ernstig is dat?
  • Ik heb een heerlijk kind maar wel met een flinke gebruiksaanwijzing. Hoe kan ik hier als ouder het beste mee omgaan?
  • Mijn kind is heel onzeker en verlegen. Betekent dit dat hij faalangst heeft?
  • Kan ik uitleg krijgen over mijn autisme?

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor Pro Juventus Express door te mailen naar aanmeldingen@projuventus.nl of telefonisch een afspraak te maken met de contactpersoon van Pro Juventus Expres: 038 – 4431250.

Kosten

Het advies die u van Pro Juventus Express ontvangt, betaalt u zelf. U betaalt per consult of per arrangement. De kosten zijn vooraf bekend en hangen samen met de tijd dat u met ons in gesprek bent. U bepaalt zelf wat uw hulpvraag is en hoeveel gesprekken u nodig meent te hebben. Over het algemeen gaat het om 1 tot maximaal 5 gesprekken.